Profielpagina van NetteDame6708

Naam: NetteDame6708

Leeftijd: 50 jaar

Actief sinds: 23-05-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: groen

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Ja

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ga graag naar het theater, cafe bezoeken vind ik ook leuk en ook hou ik me bezig met zoeken naar gezelligheid. Daarom mijn keus om hier te zijn.Zelfs een wandeling door de bossen of een wandeling langs het strand. Lijkt me erg gezellig. 

Over mij:
Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Irma. Ik heb een baan bij een groot bedrijf als Directieassistente en ben iedere dag bezig met mensen binnen het bedrijf om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Zo kan ik mijn functie het beste omschrijven. Na werktijd meestal rond 17 uur ga ik naar huis en tref het standaard beeld van de gemiddelde vrouw aan. En dat heeft me doen besluiten toch te zoeken naar iets meer actie in mijn leven. Ik zou graag eens lekker uit eten gaan en eens een leuk gesprek aan gaan. En dat is mijn doel ook nu geworden. Misschien iemand die dat ook mist.

Over jou:
Een leuke man moet volgens mij zeker goede contactuele eigenschappen hebben goed met iedereen om kunnen gaan. Iemand waar ik een vlot gesprek mee kan hebben en zeker over allerlei zaken die me bezig houden. Houd van een drankje en een lekker etentje. En op die manier wel het gemis van leuke avonden in zou willen vullen.

Mijn foto's